Permanente make-up... dag en nacht verzorgd
 

Met permanente make-up bent u dag en nacht verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde, maar toch natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien.

Behandeling:

Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend.

Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeage is dat 10x dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht

Lip contour

Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Voor de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

€ 270,-

Wenkbrauwen

In overleg met de cliënt worden eerst de wenkbrauwen getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van het gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de schaduwmethode, waarmee een zeer natuurlijk effect wordt bereikt

€ 270,-

Eye-liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Het resultaat van alle genoemde pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. U hoeft nooit meer op het strand, in het zwembad of in de sauna ongerust in de spiegel te kijken en snel uw make-up bij te werken.

Zelfs 's morgens vroeg staat u verzorgd op. Na de behandeling weet u gewoon dat u permanent op uw permanente make-up kunt vertrouwen. Kortom, er is echt veel mogelijk en wat zo veraf leek is ook voor u heel bereikbaar.

onder € 131,-
boven € 163,-
samen € 238,-

Permanente make-up is er voor mensen die:

- geen wenkbrauwen meer hebben (door epilatie)
- moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
- geen haren meer hebben (bijvoorbeeld door ziekte)
- geen strakke liplijn hebben
- vollere lippen willen
- contactlenzen of een bril dragen
- veel aan sport doen

 

Nabehandelingen om de 3 jaar (lager tarief).

Wij werken met vergunning van
het Ministerie van Volksgezondheid.