Permanente
Make-up

Dag en nacht verzorgd

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk. Styling van ogen, lippen en wenkbrauwen.
Roemeense Beauty Studio Geraldine Bolchis heeft meer dan 29 jaar ervaring in permanente make-up.

Met permanente make-up bent u dag en nacht verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde, maar toch natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien.

Behandeling:

Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend.

Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeage is dat 10x dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht

Lip contour

Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Voor de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

€ 294,-

Wenkbrauwen

In overleg met de cliënt worden eerst de wenkbrauwen getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van het gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de schaduwmethode, waarmee een zeer natuurlijk effect wordt bereikt

€ 294,-

Eye-liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Het resultaat van alle genoemde pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. U hoeft nooit meer op het strand, in het zwembad of in de sauna ongerust in de spiegel te kijken en snel uw make-up bij te werken.

Zelfs ’s morgens vroeg staat u verzorgd op. Na de behandeling weet u gewoon dat u permanent op uw permanente make-up kunt vertrouwen. Kortom, er is echt veel mogelijk en wat zo veraf leek is ook voor u heel bereikbaar.

onder € 143,-
boven € 171,-
samen € 253,-

Permanente make-up is er voor mensen die:

Nabehandelingen om de 3 jaar (lager tarief).

Wij werken met vergunning van
het Ministerie van Volksgezondheid.

Kadobonnen

Beautystudio Geraldine Bolchis heeft kadobonnen die kunnen worden ingevuld naar uw wensen, bijvoorbeeld de naam van de behandeling of alleen een bedrag in euro’s.

Een kadobon is 1 jaar geldig.

Contact

U kunt ons bereiken op het volgende adres:

Beauty Studio Geraldine Bolchis
Bedumerweg 1
9716 AA Groningen

Mobiel: 06 123 574 67

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag:
11.00 - 21.00 uur
(na 18.00 uur volgens afspraak)
Zaterdag gesloten

Bij beautydagen vanaf 10.00 uur

Route

Beauty Studio Geraldine Bolchis
Bedumerweg 1
9716 AA Groningen